Antakaa työntekijöille sovellus jota he haluavat käyttää!

Mobiililaitteiden vallankumous on tuonut mukanaan mahdollisuuden tehdä melkein mitä vain, missä vain, ja odotuksemme näistä mahdollisuuksista kasvavat päivä päivältä. Pyrimme kokoajan yksinkertaisempiin ratkaisuihin ja haluamme saada aikaan enemmän lyhyessä ajassa. Aika on meille arvokasta, sillä se kuluu. Aika on yrityksille arvokasta, sillä se maksaa.

Sovellukset, mobiili- sekä selainversiot, ovat ratkaisu moneen aikaavievään tehtävään. Olemme tottuneet käyttämään sovelluksia työn ulkopuolella ja nyt olemme tuoneet ne myös työelämään. WhatsApp, Skype ja DropBox ovat esimerkkejä jo monelle tutuiksi tulleista, kätevistä työkaluista, jotka ovat helpottaneet sekä arki- että työpäiväämme.RCAMHAND

Miten me sitten valitsemme ne työkalut, joita käytämme mieluiten?

Paitsi että valitsemamme sovellukset säästävät aikaa, helpottavat organisointia ja ovat ominaisuuksiltaan huippuluokkaa, yhdistää niitä kaikkia yksi tärkeä seikka – niitä on helppo käyttää.

Yritysten käyttämien järjestelmien täytyy olla sellaisia, joita työntekijät osaavat käyttää. Jos järjestelmät ovat monimutkaisia ja käyttäjäkokemus huono, tuhlautuu ongelmien ratkomiseen, koulutuksiin ja info-sessioihin turhaa aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisyydellä ja hienolla käyttäjäkokemuksella säästytään turhilta kustannuksilta ja nopeutetaan samalla koko liiketoimintaa.

Vaatimukset siitä miten sovellusten pitäisi toimia ovat oikeutetusti kovat. Sovelluksen käytön täytyy olla siistiä, nopeaa ja helposti toimivaa. Kun ominaisuudet ja käyttäjäkokemus ovat kohdallaan, on myös halumme käyttää sellaista sovellusta korkeampi, ja kun pakista löytyy työkalu, jota haluamme käyttää, olemme myös tyytyväisempiä ja tuottavampia.

Tee siis itsellesi ja yrityksellesi palvelus ja käytä sovellusta, jota myös haluat käyttää.

Niin me teemme.