Ei enää kuittien metsästystä

luottokorttilasku

Hei kaikille!

Receiptcameran luottokorttilaskuominaisuus kehittyy koko ajan. Ominaisuuden uusimpia päivityksiä ovat muun muassa seuraavat:

✔︎ Luottokorttilaskut-sivu toimii jopa 300 % nopeammin kuin ennen

✔︎ Luottokorttilaskuun yhdistetyt kuitit erottuvat selvästi Receiptcameran kotinäkymässä
Jos Hallinnoi matkalaskuja -otsikon alla oleva kuitti on täsmäytetty luottokorttilaskuun, kyseisessä kuitissa on tästä symbolina sininen, kaksisuuntainen nuoli.

luottokortti01_1
✔︎ Puuttuvista kuiteista lähtevässä muistutusviestissä on linkki näiden kuittien lisäämiseen
Kun käyttäjä saa sähköpostiinsa muistutusviestin luottokorttilaskulta puuttuvista kuiteista, hän pääsee vaivattomasti syöttämään nämä puuttuvat kuitit Receiptcameraan klikkaamalla muistutusviestissä olevaa linkkiä. Käyttäjän klikatessa linkkiä hänet ohjataan Receiptcameraan kuittilomakkeelle, johon on jo täytetty alustavat tiedot puuttuvasta kuitista kuten selite ja summa.

✔︎ Kuitista lisätietoa laskurivin vetovalikossa
Receiptcameraan syötetyn kuitin yhdistäminen luottokorttitapahtumaan on entistä mutkattomampaa, sillä kuittia valitessaan käyttäjä pystyy nyt näkemään vetovalikossakin kuitin syöttäjän nimen sekä kuitin syöttöpäivämäärän.

Ota sinäkin käyttöösi Receiptcameran luottokorttilaskuominaisuus – aikaa jää enemmän olennaiseen! Jos kiinnostuit ominaisuudesta, ota yhteyttä Receiptcameran myyntiin (welike[a]receiptcamera.com).

DesktopPhoneLuottokorti