Netvisor ja Receiptcamera

 • Ei lisämaksuja

  Netvisor ei vaadi lisämaksuja Receiptcameran käyttäjiltä!

 • Kuinka Receiptcamera toimii

  Kuitit ja matkalaskut siirtyvät ajastetusti Receiptcamerasta Netvisoriin, missä tilisiirtoehdotukset muodostuvat niistä automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että kirjanpitäjä vain tarkastaa tapahtumat ja vie ne kirjanpitoon.

 • Muokattavat tilikartat Netvisoriin

  Yrityksesi tilikartta Receiptcamerassa on täysin muokattava, joten sen saa aina yhteensopivaksi Netvisorin tilikartan kanssa.

  Voit tehdä tilikartasta niin yksinkertaisen kuin haluat. Poista tilit ja maksutavat joita yrityksesi ei käytä, tai valtuuta erityiset tilit tai maksutavat ainoastaan eri henkilöille. Esimerkiksi voit valita että, Johannan luottokortti näkyy ainoastaan Johannalle tai, että ”paikoituskulut” näkyvät ainoastaan heille jotka käyttävät autoa.

 • Päätät koska haluat, että kuitit ja matkalaskut lähetetään Receiptcamerasta Netvisoriin

  Voit valita päivittäisen, viikoittaisen tai kuukausittaisen synkronisoinnin Receiptcameran ja Netvisorin välillä. Sinulla on jopa mahdollisuus päättää tietty viikonpäivä, jolloin kuitit lähetetään.

 • Receiptcamera laatii luonnokset korvauksista

  Korvaukset näkyvät luonnoksina yrityksesi pankkitilin alla Netvisorissa. Kun nämä hyväksytään, rahat korvataan työntekijöillesi.