Receiptcamera on pian Bezala ja sovelluksemme uudistuu!

 

Receiptcamera on ollut hyvä nimi, sillä se kuvaa tarkalleen, mitä palvelullamme voi tehdä. Sovelluksellamme voit ottaa kuvan kuitista puhelimesi kameralla ja lähettää kuitin tietoineen kirjanpitojärjestelmään asti. Miksi siis haluaisimme muuttaa palvelumme nimeä, jos se kuvaa tarkalleen sitä, mihin sovellustamme käytetään?

Siksi, että palvelumme kuitenkin on ja tulee olemaan paljon muutakin kuin vain kuittikamerasi. Me olemme kuunnelleet palvelumme käyttäjiä ja palvelumme on kehittynyt käyttäjiemme toiveiden ansiosta! Olemme nyt kohta kolmen vuoden jälkeen siinä tilanteessa, että saamme yrityksenä päättää mitä jatkossa tapahtuu, kun jatkamme palautteen ja hienojen ideoiden keräämistä käyttäjiltämme ja yhteistyökumppaneiltamme.

Bezala on uusi, parempi, laajempi, nopeampi, kauniimpi, tehokkaampi ja entistäkin paremmin maailmaa valloittava tuote sekä palvelu!

Kun palvelumme kasvaa, pysymme kasvun tuomien mahdollisuuksien mukana ja jopa edellä. Tämän uudistuksen ja kasvun takia olemme päättäneet ottaa käyttöön uuden nimen Receiptcameran tilalle. Palvelumme uusi nimi on pian Bezala, joka mielestämme kuvaa palvelumme tulevaisuutta ja avaa ovet monille uusille ja erilaisille mahdollisuuksille.

Pidämme edelleen mistään tinkimättä huolen siitä, että saat tehtyä kuittisi ja matkalaskusi sovelluksemme kautta niin näppärästi kuin mahdollista. Me haluamme myös olla entistä vahvemmin sinun, yrityksesi ja tilitoimistosi valinta maksuliikenteeseen ja kirjanpitoon liittyvien tietojen välitykseen. Tämä tulee näkymään jatkossakin tuotteemme ja palvelumme kehityksessä.

Haluamme pyytää teiltä yhtä asiaa: uskaltakaa jatkossakin vaatia meiltä parempaa tuotetta ja palvelua. Me lupaamme kuunnella teitä ja pyrkiä toteuttamaan vaatimuksenne ja hienot ideanne. Olethan yhteydessä!

Terveisin,

Bezala-tiimi

support@receiptcamera.com

+358 45 787 32457